Lägg upp information om din yogastudio här. Här får du reda på varför.

1. Fler potentiella kunder kommer att upptäcka din yogastudio

Genom att finnas med kommer fler kunder att upptäcka din yogastudio och vad du erbjuder. Förutom kontaktuppgifter kommer besökarna även hitta en karta direkt till din yogastudio (se det lite som att finnas med i telefonkatalogen fast med mer information). Vi rekommenderar även att du lämnar adress till din hemsida, berättar hur de hittar dig på sociala medier och om du har en Facebook-grupp. Allt för att alla intresserade snabbt ska klicka sig vidare till dig. Det kommer finnas tydliga länkar för det.

2. Det är gratis

Det är gratis och kommer alltid att vara gratis. Det kostar ingenting att lägga upp information om din yogastudio här, varken nu eller senare. Så du har ingenting att förlora på det.

3. Vi får din yogastudio att synas högt på Google

Vi är duktiga på att få hemsidor att klättra till toppen av Google. Vi kommer därför se till att information om din yogastudio hamnar högt upp när någon söker efter yoga på din ort. Då blir det lättare för kunder att hitta till dig.

4. Du kan när som helst ta bort informationen

All information du skickar in till oss kan du när som helst be oss att ta bort. Vi vet att du kommer få fler besökare till din hemsida, Facebook-sida och Instagram-konto bara genom att finnas med här, så det är en win-win situation. Men om du i framtiden, oavsett anledning, vill att vi tar bort informationen du skickat in så är det bara att höra av dig till oss. Vi gör det snabbt!

Vill du skicka in information om din yogastudio för att synas bättre för fler potentiella kunder? klicka på knappen nedan.